Avatar Yükleme Sorunu ve Çözümü

Bu sorununun bir çok sebebi olabilir ancak en yaygın olan çözüm ; Admincp >> vBulletin Seçenekleri >> Sunucu Ayarları ve Url Optimize >> "SAFE MODUNDA" yükleme aktifleştirilsinmi? >> Hayır yapıp kaydedin. Ve ftp public_html içinde tmp adında bir klasör oluşturun izinleri 777 Olarak ayarlayın. http://easycaptures.com/fs/uploaded/561/3605463264.png Eğer olmadı ise ftp adresinize bağlanıp alttaki klasörlerin dosya yazma izinlerini 777 olarak

Bu konu 974 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...

  1. #1
    Üyelik tarihi
    04.Ağustos.2015
    Yaş
    36
    Mesajlar
    705
    Konular
    334
    Beğenmiş
    309
    Beğenilmiş
    88
     Blog Entries
    2
     Bağışlar
    0 - $0.00

    Avatar Yükleme Sorunu ve Çözümü

    Bu sorununun bir çok sebebi olabilir ancak en yaygın olan çözüm ;

    Admincp >> vBulletin Seçenekleri >> Sunucu Ayarları ve Url Optimize >> "SAFE MODUNDA" yükleme aktifleştirilsinmi? >>
    Hayır yapıp kaydedin.

    Ve ftp public_html içinde tmp adında bir klasör oluşturun izinleri 777 Olarak ayarlayın.



    Eğer olmadı ise ftp adresinize bağlanıp alttaki klasörlerin dosya yazma izinlerini 777 olarak ayarlayın

    images/avatars
    customprofilepics
    customgrouppics
    customavatars

    izni verdikten sonra sorun hala devam ederse vbulletin panelinde /tmp yazdığımız yerdeki slashı (/) kaldırın sadece tmp yazıp kaydedin birde öyle kontrol edin.

  2. 14.Aralık.2015, 00:37
    #1
    Bu sorununun bir çok sebebi olabilir ancak en yaygın olan çözüm ;

    Admincp >> vBulletin Seçenekleri >> Sunucu Ayarları ve Url Optimize >> "SAFE MODUNDA" yükleme aktifleştirilsinmi? >>
    Hayır yapıp kaydedin.

    Ve ftp public_html içinde tmp adında bir klasör oluşturun izinleri 777 Olarak ayarlayın.



    Eğer olmadı ise ftp adresinize bağlanıp alttaki klasörlerin dosya yazma izinlerini 777 olarak ayarlayın

    images/avatars
    customprofilepics
    customgrouppics
    customavatars

    izni verdikten sonra sorun hala devam ederse vbulletin panelinde /tmp yazdığımız yerdeki slashı (/) kaldırın sadece tmp yazıp kaydedin birde öyle kontrol edin.
+ Yeni Konu aç

Benzer Konular

  1. vBulletin 4.x Youtube Tam ekran Sorunu Çözümü
    Konu Sahibi MySimS3k Forum Çözümü Bulunmuş Sorunlar
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 11.Aralık.2015, 03:06
  2. vB 4.X.X vBulletin 4 Konu Taşımasında İz Kalma Sorunu ve Çözümü
    Konu Sahibi DieseL Forum vBulletin 4.X Şablonları
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 01.Kasım.2015, 03:53
  3. vbulletin cookie sorunu çözümü
    Konu Sahibi MySimS3k Forum Çözümü Bulunmuş Sorunlar
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 15.Ağustos.2015, 17:07
  4. Avatar Yüklerken Oluşan Hata Çözümü
    Konu Sahibi byPower Forum Çözümü Bulunmuş Sorunlar
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 11.Ağustos.2015, 20:12
  5. Editörde Video Ekle Butonu Görünmüyor Sorunu Çözümü
    Konu Sahibi MySimS3k Forum Çözümü Bulunmuş Sorunlar
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 08.Ağustos.2015, 02:07

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •